06 januari 2009

Bregott

Jag och Magnus propagerade lite för Bregott kontra syntetiska tillsatsstinna smörgåsfetter (i det här fallet Lätta) på Kerstins blogg häromdagen. Det är en egendomlig slump att vårt kylskåp just nu är fyllt av Bregott - detta margarinernas crème de la crème!

6 kommentarer:

  1. Men allvarligt, Anders, varför har ni så många? För Bregott har man ju ändå inte till bakning. Ska ni breda smörgåssnittar till 2000 personer?

    SvaraRadera
  2. Vi råkar ha en kontakt i livsmedelsbranschen. Bäst-före-datumet är tyvärr inte det bästa.

    SvaraRadera
  3. Bäst att snabbinkalla 2000 personer för smörrebrö-provning!

    SvaraRadera
  4. Contrary to a common notion går det faktiskt alldeles utmärkt både att baka med och att steka i Bregott. Passa på!

    /Magnus A.

    SvaraRadera
  5. Absolut! Jag gjorde drömmar med Bregott i häromdagen. Inga problem!

    SvaraRadera