26 januari 2009

Tips om knäckebröd

Ikväll gjorde vi knäckebröd i stället för att packa vårt bohag. Dagens tips är att använda den pastamaskin du säkert har stående längst in i något av dina köksskåp. Snabbt och enkelt kavlar den ut även det tunnaste knäckebröd!

Kruskavla, strö över solroskärnor och flingsalt. Sporra ut bitar och grädda.

Klart!

5 kommentarer:

  1. Åh, det måste jag testa!

    SvaraRadera
  2. Gör det! De blev fantastiskt goda! Och så snabbt det gick dessutom!

    SvaraRadera
  3. Hej Anders, vilken fin blogg! Har du sett mitt mess om middag? Kan ni komma? Jag vill minnas att jag utlovade flyttkartonger också. Hälsn Anna Frej

    SvaraRadera
  4. Jag tycker att det är mycket tal om packning och flyttkartonger här. Vad har jag missat? /Mikkis

    SvaraRadera
  5. Vi flyttar till en större, mer centralt belägen lägenhet! Vi ska ha syn i morgon och sen har vi kvar den gamla lägenheten en månad, så allt är bara Hemskt och Förfärligt!

    Se här för bild på huset!

    http://andersforskar.blogspot.com/2008/12/gjorde-klart-sista-fokusgruppsintervjun.html

    SvaraRadera