18 juli 2011

Kräm

För att inte tala om kräm på blandad torkad frukt och gräddmjölk till efterrätt. Släng dig i väggen, tiramisu! Dra något gammalt över dig, pannacotta!

4 kommentarer:

  1. Men Anders! Du har inte berättat att ni har en likadan konsumkanna som jag har! Visst är den perfekt i storlek? Snart är det krusbärskrämsäsong.

    SvaraRadera
  2. Fast det där är ju inte kräm, det är mjölk med nåt i botten. Hu för mjölk på kräm! (Och på gröt. Och till maten. Ja kort sagt till allt utom müsli, kaffe eller te.)

    SvaraRadera
  3. @Kerstin: Jo, och den är extra bra för sommardukningar tycker jag! Vi har inte använt den så himla mycket tyvärr, för jag blir lite orolig när det dyker upp udda saker på bordet, men det är ju faktiskt ingen katastrof

    @Mikkis: Vad?!? Till att börja med är det gräddmjölk och sen _måste_ man ha mjölk till kräm! Och till gröt. Och till pannkakor dricker du väl ändå mjölk?

    SvaraRadera
  4. Mjölk till pannkakor -- var kommer alla ni kalvar ifrån?

    SvaraRadera