02 maj 2012

Bakelseimport

Somliga importerar ohälsosamma viner från Alsass och tycker att det är fint och märkvärdigt.

Vi importerar gräddstinna, goda bakelser från Hanna Larssons i Karlstad. Och det är fint och märkvärdigt!

image

Det här är en strössellängd. Kolossalt god. Enda nackdelen med importen är att pudersockret ovanpå hinner smälta.

“Glöm muffins, brownies, kladdkakor, tårtbottnar och kanelbullar gjorda på halvfabrikat, bake off eller mixpåsar” skriver Värmlands Folkblad om konditoriet. Och vi håller med. Hanna Larssons konditori är landets bästa! Tusen tack, snälla Lillemor och Pia, för överraskningen!

2 kommentarer:

  1. Ja! Heja och hurra för att baka på riktigt!

    SvaraRadera
  2. Verkligen! Det blir så mycket bättre! :)

    SvaraRadera